Naschools aanbod

Voor de leerlingen van de Horizon is er het hele schooljaar een sportief naschools activiteitenprogramma. Na elke vakantie wordt het programma weer vernieuwd.

Voorafgaand aan een nieuwe periode wordt het programma bekend gemaakt en kunnen de kinderen zich op een activiteit inschrijven via Wiscollect. De kosten hiervan bedragen € 6,- per activiteit. Per periode kan het aantal lessen verschillen. Er is een maximum aan het aantal leerlingen per les dus wees er snel bij, want vol=vol!

Clinics

Het komende jaar worden er op verschillende momenten tijdens de gymles clinics ingepland. In deze lessen kunnen de leerlingen kennismaken met verschillende sporten. De les wordt gegeven door een ervaren sporter.

Toernooien


Groep 7 en 8 zullen ook dit jaar weer deelnemen aan verschillende toernooien. Een aantal zullen worden georganiseerd op woensdagmiddag. Leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen zich hiervoor opgeven.

In mei wordt de mini-final georganiseerd door de Gemeente Rotterdam. Wij zullen met beide klassen in de middag onder schooltijd deelnemen aan de verschillende sporten die deze dag gepland staan. De leerlingen, die tijdens de mini-final hebben gewonnen, spelen de finale tijdens The Final in Ahoy.


Kids Run Rotterdam

Ook de marathon van Rotterdam laten we niet zomaar voorbij gaan. Op de zaterdag voor de marathon doen wij als school mee aan de Kids Run. De kinderen kunnen zich inschrijven voor de 1km run of de 2,5km run. Een super tof evenement met een echte medaille als beloning!